Politika privatnosti

MPC Properties je posvećen bezbednosti, poverljivosti i zaštiti podataka klijenata.

Ulaskom na ovu web stranicu pristajete na prikupljanje odataka o Vama od strane MPC Properties, njegovih zavisnih društava i njegovih agenata u skladu sa zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Šta ćemo prikupiti?
Možemo prikupiti sledeće podatke:

  • Ime i zvanje
  • Kontakt podatke, uključujući e-mail adresu
  • Demografske podatke kao što su poštanski broj, sklonosti i interesovanja
  • Druge podatke od značaja za istraživanja klijenata i/ili ponude klijentima

Šta radimo sa podacima koje smo prikupili?
Podaci su nam potrebni da bismo razumeli Vaše potrebe i pružili Vam bolju uslugu, a posebno iz sledećih razloga:

  • Vođenje evidencije o klijentu (ili potencijalnom klijentu) up to date
  • Prikupljanje podataka o vama kako bi razvili i poboljšali upravljanje uslugama koje Vam možemo ponuditi
  • Informisanje o drugim uslugama putem pošte, faksa, e-maila i telefona
  • Sprečavanje i otkrivanje prevara ili pranja novca i pravno ili regulatorno izveštavanje ili aktivnosti
  • koje štite Vaše i interese MPC Properties-a

MPC Properties neće prenositi i otkrivati lične informacije o Vama izvan MPC Properties i njenih povezanih društava izuzev ako (i) smo izričito ovlašćeni od Vas, (ii) potrebno omogućiti MPC Properties izvođačima radova ili agentima koji obavljaju određene funkcije za nas ili (iii) je zahtevano ili dozvoljeno zakonom.

U slucaju da biznis MPC Properties bude prodat ili integrisan sa drugim delatnostima, MPC Properties može otkriti Vaše podatke našim savetnicima i savetnicima bilo kojih potencijalnih kupaca i proslediti ih novim vlasnicima biznisa.

Kako mi koristimo kolačiće?
Kolačić je mala datoteka koja traži dozvolu da se nađe na hard disku računara. Kada ste sa tim saglasni, fajl se dodaje i kolačić pomaže analizu web saobraćaja ili Vam omogućava da znate kada posetite određenu web stranicu. Kolačići omogućavaju web aplikaciji da odgovori Vama kao pojedincu. Web aplikacija može prilagoditi svoje poslovanje vašim potrebama i preferencijama prikupljajući i pamteći informacije o vašim željama.

Mi koristimo traffic log kolačića da bi identifikovali koje strane se koriste. Ovo nam pomaže da analiziramo podatke o saobraćaju web stranice i poboljšamo naš sajt kako bi ga prilagodili potrebama kupaca. Mi koristimo ove informacije samo u svrhe statističke analize i nakon toga se podaci uklanjaju iz sistema. Sve u svemu, kolačići nam pomažu da Vam pružimo bolji sajt, omogućavajući nam da pratimo koje stranice smatrate korisnim, a koje ne. Kolačić nam, ni na koji način, ne daje pristup Vašem računaru ili bilo kakvim informacijama o Vama, osim podataka koje odaberete da podelite sa nama.

Možete izabrati da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina web pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete izmeniti podešavanja pretraživača da odbija kolačiće ukoliko to želite. Ovo može da spreči korišćenje svih prednost na sajtu.