Karijere

MPC Properties, vodeća srpka kompanija za razvoj nepokretnosti, ima tim stručnjaka baziran u Beogradu i koncentrisan na upravljanje razvojem i investicijama u polju nepokretnosti kao i upravljanje izgrađenim nepokretnostima. MPC Properties poseduje međunarodno iskustvo koje osigurava da su svi objekti pod rukovodstvom pozicionirani po najvišim standardima. Naš osoben ugled, pragmatičan ali sofisticiran karakter pruža našim mušterijama jedinstvenu priliku da postignu efikasno, visoko profesionalno i pouzdano partnerstvo. Mi težimo da budemo lideri u našoj profesiji konstanto tražeći lično usavršavanje, imajući želju za rastom i strast za postizanjem izvrsnosti i verovanje u pionirski um naše kompanije.

Mi privlačimo jake i ambiciozne individue koji su spremni da pomognu, koji su pouzdani, entuzijastični i ponosni da podele i proslave uspeh tima. Mi stvaramo dinamičnu, nagrađujuću i iskrenu sredinu za stvaranje jakih vođa, kreirajući prilike za razvijanje karijere i verujući u poštenje i meritokratiju.

Ohrabrujemo zainteresovane da pošalju CV/Rezime na e-mail hr@mpcproperties.rs ukoliko žele da budu razmotreni za trenutno dostupne pozicije ili ukoliko žele da budu razmotreni za buduće potencijalne pozicije